4a caminada 2019

La CAMINADA de TORELLÓ d’aquest any 2019, es trasllada al dia 24 de març -en comptes del dia 17, com en principi estava programa. Agraïts!

La proposta per diumenge vinent és de trobar-nos a l’aparcament del tanatori de Torelló, -com SEMPRE, a les 8 del matí!- com altres anys i desplaçar-nos cap a Orís i deixar els cotxes aproximadament 1Km després de la rectoria.
Començar a caminar per la pista direcció a Vilanova i un cop passada aquesta casa, prendre el corriol que ens ha de portar a Sant Salvador de Bellver. En aquest punt, i aprofitant que hem fet cim, podem menjar aquí.
Després, es torna per l’altre vessant de la muntanya cap a la Font de les Donzelles i de tornada cap a Vilanova i a l’aparcament També es pot anar a ficar el nas a la Balma de Serinyà i el Forn de Calç.
No farem exactament el que està descrit com a “Sender d’Orís“, perquè el final del trajecte es va dissenyar sense consentiment del propietari i està marcat pel mig de pastures amb vaques.
Ja hi hem parlat i hem convingut que anirem a trobar la Font de Vilanova i passarem per davant de la casa per desfer un tros de pista per tornar als cotxes.
Recorregut aproximat d’11 Km en bona part per camins de bosc.

 

Anuncis