11a caminada 2019

CAMÍ DE L’ARREL per Montserrat, 7 de Juliol 2019

Pel dia 7 de juliol us he preparat una excursió, que considereu única, perqué és una de les més agraides que es poden fer per Montserrat. Com sempre ens trobarem puntualment a les 8 del matí, al redós de l’ermita de santa Cecília i el refugi Bartomeu Puiggrós, al costat mateix de la carretera que va de can Masana al monestir ( 675 mt. Altitud ).

Començarem a caminar pel susdit Camí de l’Arrel al costat dret de la carretera, ens enfilarem bosc amunt tot seguint el GR 7-2. Passarem pel desota de la paret dels Diables, Caball Bernat, també un mirador per contemplar, si està seré, part del Bages, sant Llorenç de Munt i el Pirineu. Continuarem fins al pla de la Trinitat, allà esmorzarem i contemplarem el cap de l’Elefant el Gorro Frigi, Flautats , la Mòmia i molts d’altres.També l’ermita de sant Dimes a on hi tenim algun ermità vivint-hi. Passarem pel trencall que mena a l’ermita de sant Benet per arribar al pla de l’ermita de santa Anna. Enganxarem el camí que va a sant Jeroni de baixada per passar pel Pas dels Francesos o dels Pobres.

Després d’un seguit d’escales, arribarem al monestir a on deixarem una estona per poder visitar el pla o be comprar alguna cosa de Montserrat. Sorirem pel Camí de sant Jaume que ens passa pels degotalls que, un cop acabat aquest camí, baixarem a la carretera pel costat i farem camí per arribar un altre cop a santa Cecília i agafar els cotxes per tornar cap a casa nostra.

HORARIS

Sortida: 8

Esmorzar: 9’30

Arribada al monestir: 11 hora del Conventual

Sortida del monestir: 11’30 a 12

Arribada a santa Cecília: 13’15  -final de la caminada. 

Distància: 11 o 12 km.

Desnivell: 245 mt de pujada i 215 de baixada

Per qualsevol dubte: 652 097 623

XIRUQUES DE L’ANOIA – OSONA CAMINA

Francesc Farrés Farrés d’Igualada

* Espero, us emporteu un bon record de la caminada

Juliol del 2019

NOTA IMPORTANT!

Degut a les altes temporatures no es descarta que diumenge l’accés a la muntanya de Montserrat estigui tancat.  Com que fins dissabte no se sabrà de manera certa, per assegurar-ho telefoneu al número  652 097 623  de Francesc Farrés o consulteu els canals habituals (facebook d’Osona Camina).

Si això passès, se substituirà per una caminada a Igualada.

. Hora de sortida: 8 del matí, a l’APARCAMENT DE L’HOTEL AMÈRICA d’IGUALADA.

. En aquesta caminada es visitarà l’ERMITA ROMÀNICA DE LA TOSSA DE MONTBUI.

. Hora de finalització: pels volts de les 12 del migdia.

Anuncis